Praktische informatie

De vakantie zal over enkele dagen beginnen. Graag willen wij nog enkele praktische zaken doorgeven om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Aankomst
Jullie kunnen vanaf 15.00 uur met de boot vertrekken. Zijn jullie iets later voor vertrek bij de boot, laat het ons dan weten. Dan houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Het makkelijkste is om voor vertrek en tijdens jullie vakantie contact te houden via Whatsapp (Gila 06-44553363). Op vrijwel elk moment van de dag wordt dit nummer in de gaten gehouden.

Borg
De borg van 500 euro kan op de dag zelf contant of per tikkie betaald worden.

Adresgegevens
Adres is ter hoogte van de Maasdijk 341, Veen (Bootverhuur Altena op Google Maps)

Waar vind ik wat
Op de boot vind je een mapje met alle benodigde informatie zoals; telefoonnummers, beschrijving over het starten, beschrijving over de brandstofmeter etc. Op de website www.bootverhuuraltena.nl vind je de inventarisatie lijst. Zoals je ziet is er al veel aan boord, neem dus niet teveel mee 😎.

Uiteraard zijn er op de boot diverse kastjes om spullen in op te bergen. Het is altijd handig om je eigen spullen in een zachte (sporttas) mee te nemen. Aangezien deze ook makkelijker op te bergen zijn dan bijvoorbeeld een (harde) koffer.

We hebben zoveel mogelijk spullen op praktische plekken bij elkaar gelegd, zodat er zoveel mogelijk plek voor jullie overblijft. Mocht je het even niet vinden, bel of app gerust. In de banken is ook genoeg plek om bijvoorbeeld eten en drinken in te zetten.

Extra wensen
Heb je nog speciale wensen zoals; een extra kussen, deken, een handdoekenpakket of andere zaken wij weer rekening mee kunnen houden? Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Zwemvesten
Voor het aantal personen die aanwezig zullen zijn hebben wij zwemvesten beschikbaar. Zijn er kinderen jonger dan 12 jaar aanwezig, laat dit ons weten. Dan zorgen wij ervoor dat wij kleinere zwemvesten klaar hebben liggen.

Bij terugkomst
Aan het einde van de vakantie kunnen jullie de boot weer vol (laten) tanken bij Maritiem Centrum Heusden, in de Gemeente Heusden (adres vind je in het mapje). Zorg ervoor dat je de tankbon bewaart, zodat wij de motor kunnen controleren op eventuele mankementen. Bij terugkomst controleren we de boot en krijg je de borg terug.

We verwachten jullie op vrijdag om uiterlijk 11 uur weer terug.

Vervoer
Kom je met de auto? Dat kan deze vóór vertrek bij ons thuis op privé terrein worden geparkeerd.
Zo hoef je je daar geen zorgen over te maken op vakantie. Terwijl iemand de spulletjes op de boot zet kan ondertussen de auto even weg gebracht worden (2 min afstand).

We wensen jullie alvast een hele fijne vakantie toe op het water,

Vriendelijke groeten,

Gila de Fijter
Bootverhuur Altena